Spela gratisspel

För i tiden kostade det i princip alltid pengar att köpa dataspel. Visst kunde det finnas en del enkla spel som var gratis att spela men de lite mer avancerade kostade alltid pengar att köpa in. Nu på senare år har det dock kommit andra alternativ till marknaden där tanken är lite annan när det gäller att tjäna pengar från tillverkarna.

Detta är spel som är helt gratis att spela om du vill, vanligt är att det är frågan om onlinespel där du spelar mot andra spelare. De drar sedan in sina pengar på små grejer i spelet som du kan köpa till som ett häftigare vapen, nytt skepp, skin eller något annat. Allt detta är förändringar som normalt inte påverkar dina möjligheter att spela spelet, tanken är mer att det ska göra det lite roligare. För dig som vill spela spel och göra detta gratis är det alltså ett strålande alternativ att spela spel av detta slag utan att köpa till de där extragrejerna.

Nya spel av detta slag är även riktigt avancerade då tillverkarna tjänar mycket pengar på detta. Det är väldigt många som spelar spel av detta slag då det handlar om miljoner spelare och det är ganska vanligt att dessa betalar för sitt spelande, men det finns inget tvång alls. T ex har League of Legends i början av 2014 runt 67 miljoner spelare som spelar varje månad.

Inga svar på “Spela gratisspel”

Lämna en kommentar

Namn:
E-mail:
Webbsida:
Kommentar: