Spartips och guider till bättre ekonomi

Hej. Det här är en nystartad blogg som handlar om att spara pengar. Det kommer huvudsakligen finnas ett stort antal spartips av olika slag här men sidan har även fokus på privatekonomi i övrigt och hur man får en bättre ekonomi och mer pengar över varje månad.

Du kommer hitta spartips indelade i många olika kategorier – t ex bil, mat, bostad, lån, energi, fasta kostnader, fritid och en hel del annat. Det kan vara stora och omfattande spartips eller lite mindre som sparar dig några kronor här och där. Även de små tipsen är dock bra och följer man flera av dem så blir det tillsammans en märkbar besparing.

När det gäller övriga saker kommer det handla om hur man förbättrar sin ekonomi på olika sätt och även lite allmänna bra tips inom privatekonomi som hjälper dig att skapa en bra, väl fungerande ekonomisk situation för dig själv och din familj.

Målet med den här sidan är att kunna hjälpa dig som besökare att få en allmänt bättre ekonomi och att hitta nya bra sätt att spara pengar eller att strukturera upp din ekonomi. Vi försöker skapa en sida som är så lätt att navigera som möjligt, där det är lätt att hitta bra information och som ser och känns trevlig och snygg ut i övrigt.

En kommentar till "Spartips och guider till bättre ekonomi"

commenter

Fin sida detta är. Gillar den skarpt!

Lämna en kommentar

Namn:
E-mail:
Webbsida:
Kommentar: