Om Sparguiden.org

Det finns väldigt många sätt att spara pengar på – från att köra bil mer sällan till att göra matlådor till jobbet eller att planera sin mat bättre. En del spartips är omfattande och kan ge stora besparingar, andra är mindre och ger inte så mycket var och en för sig.

De flesta har något de kan spara pengar på och det går ofta att förbättra sin ekonomi genom att tänka på rätt sätt eller att vara lite extra ekonomisk. Här på Sparguiden har vi som mål att hjälpa alla de som vill spara pengar, få mer pengar över och i slutänden skaffa sig en bättre ekonomi.

Vi samlar spartips av alla de slag, stora som små, och sorterar dem så att du som besöker oss enkelt kan hitta dem och använda dem i din vardag. Vi skriver även blogginlägg med tips och guider etc om ekonomi, budget, sparande och investeringar etc. Sådant som också kan göra din ekonomi starkare.

Vi vill hålla en hög nivå

Sparguiden.org är ett projekt med målet att hjälpa vanliga människor till en bättre ekonomi och målet är att erbjuda bra spartips och andra ekonomiska tips helt gratis. Vi försöker även hålla nere reklamen på sidan då vi vill att den ska vara seriös. Det finns givetvis reklam (eftersom vi måste få sidan att gå runt) men bara för sådant som är relevant för våra besökare och saker som kan vara bra för någon som vill spara pengar eller förbättra ekonomin.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss med frågor, kommentarer om innehållet, förslag på samarbeten och vad som helst i övrigt. Vi blir glada ifall du säger något snällt ifall du blivit hjälpt av sidan eller om du berättar ifall något inte funkar som det ska etc.

Använd vårt kontaktformulär för att skicka ett mail >>

Du får gärna även kommentera direkt i våra blogginlägg och artiklar ifall du har något att säga som du vill dela med oss och andra besökare. Vi uppskattar alla kommentarer så länge du inte skriver något allmänt oförskämt eller spammar.

Kommentarena är stängda på den här sidan.