Klipp ditt egna hår

Detta är ett tips som självklart inte passar alla då vissa frisyrer klart är bättre att överlåta till utbildade personer. Men om det är frågan om enklare klippning så kan du mycket väl göra det själv eller ta hjälp av någon duktig familjemedlem eller vän. Personligen klipper jag mig alltid själv men då har jag även mitt hår mycket kort. Det tar mig ca 10 minuter att köra över håret med maskinen och resultatet blir lika bra som om något proffs skulle göra det.

Kostnaden är ju den då bara lite el för varje klippning och maskinen som krävs har jag sparat in på ett par gånger. För tyvärr är det ju inte direkt billigt att gå till en frisör. Sen går det att klippa sig bra själv även om det är frågan om lite mer avancerad frisyr. Det man får fundera på är ifall man verkligen behöver gå till en frisör. Behövs det inte så finns det ganska mycket pengar att spara.

Inga svar på “Klipp ditt egna hår”

Lämna en kommentar

Namn:
E-mail:
Webbsida:
Kommentar: